Onze diensten

Bekijk hier een overzicht van de beveiligingsdiensten en services die wij aanbieden. Wilt u meer weten over een bepaalde dienst, aarzel niet en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Brandwachten - TA Security & Services B.V.

Brandwachten

Time Allround Security & Services kan voor u brandwachten verzorgen. De brandwachten worden o.a. ingezet voor evenementen, ziekenhuizen,... lees verder »

Events & traffic - TA Security & Services B.V.

Events & traffic

Wanneer de verkeersstromen anders zijn dan normaal, bijvoorbeeld door een evenement of wegafsluiting, bieden wij graag de helpende hand om deze... lees verder »

Hondenbrigade - TA Security & Services B.V.

Hondenbrigade

Een hond in combinatie met een beveiliger schrikt direct af. Time Allround security kan voor u hondenbeveiliging inzetten voor bijvoorbeeld het laten... lees verder »

Hotelbeveiliging - TA Security & Services B.V.

Hotelbeveiliging

Tijdens de avond- en nachturen zijn beveiligers voor uw hotel en receptie onmisbaar. Zij zijn op dat moment uw visitekaartje. Bij TA Security &... lees verder »

Huismeesters - TA Security & Services B.V.

Huismeesters

U zoekt een perfecte ontvangst voor uw klanten? Wij bieden u een huismeester/service manager! Alle huismeesters van TA Security & Services kennen... lees verder »

Narcotica - TA Security & Services B.V.

Narcotica

Door de toegenomen aanwezigheid van verdovende middelen in de maatschappij, stijgt ook de vraag naar opsporing en controle. TA Security & Events... lees verder »

Objectbeveiliging - TA Security & Services B.V.

Objectbeveiliging

TA Security & Services biedt gediplomeerde beveiligers voor de beveiliging van uw objecten. Zo kunt u zorgeloos verder en wordt er gewaakt over... lees verder »

Portofoonverhuur - TA Security & Services B.V.

Portofoonverhuur

Tijdens een evenement of project is men gebaat bij goede en betrouwbare communicatie. Een portofoon is daarbij het beste communicatiemiddel voor... lees verder »

Quick response team - TA Security & Services B.V.

Quick response team

Het quick response team van TA Security & Services kan u helpen bij een calamiteit. Heeft u bijvoorbeeld brand gehad of is er een inbraak of... lees verder »

Receptionisten - TA Security & Services B.V.

Receptionisten

De receptionisten van TA Security & Services zijn in het bezit van een Beveiliger 2 diploma, naast de beveiliging kunnen zij voor u diverse... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.