Over TA Security & Services

Over TA Security & Services - TA Security & Services B.V.

Time Allround Security & Services is een dynamisch bedrijf, met meer dan 25 jaar ervaring in de beveiliging. In Rotterdam en omgeving hebben wij een diversiteit aan beveiligingsopdrachten verzorgd, waaronder evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, horeca en winkels. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in narcotica, verzorgen wij de opsporing van drugs met hondengeleiding, en beschikken wij over een quick response team dat 24/7 paraat staat voor spoedklussen zoals benodigd na bijvoorbeeld een overstroming of een overal.

Uw veiligheid is onze verantwoordelijkheid

Onze ervaring en kennis strekken zich uit over een breed gebied van beveiliging en verzorging van veiligheidsgerelateerde zaken. Om de kwaliteit van elke dienst te kunnen garanderen bestaat Time Allround uit diverse onderdelen, namelijk:

Ervaring en kennis staan voor een totaalontzorging
Elke beveiligingsklus is uniek, en elke omgeving vereist een andere aanpak. Wanneer u ons benadert voor het uitvoeren van een veiligheidsopdracht, zullen wij op dat moment met u evalueren welke aanpak er het beste bij deze opdracht past. Wij bieden u een totaalontzorging op het gebied van veiligheid: bij een evenement uit zich dat in bijvoorbeeld toegangscontrole bij de entree, beveiliging gedurende het gehele event, verkeersgeleiders die buitenom de verkeersstromen in goede banen te leiden, en EHBO`ers voor het verzorgen van de eerste hulp.

Contact en meer informatie
Wilt u meer weten over onze diensten of onze beveiligers? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek. Wij kijken naar uw wensen en gaan vanuit daar verder.


- Representatief, vakkundig en professioneel, dat is Time Allround.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.